AFTER WORK on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa.

Bretelle tuo 6 kertaa vuodessa iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera. AFTER WORK; business with pleasure.

Tutustu joihinkin aikaisempiin AFTER WORK -tapahtumiin: 

Nice to meat you!

AFTER WORK kaviaarin kera

Nyrkkeilyhanskasta rusetiksi

Liity suljettuun AFTER WORK -ryhmään!

AFTER WORK Miestenmessut on vuosittainen tapahtuma miehille; yli 30 opettavaa osastoa, luentoja ja 2 paneelikeskustelua,

Opi sijoittamisesta ja sijoita itseesi. Opi rakkaudesta, nautintoaineista, kulinarismista, muodista, teknologiasta, hyvinvoinnista yms. miestenmessuilla, jonne myös naiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Näytteilleasettajien joukossa Hästens, Kellolehti, ETON, Naskali Leather, Kokkikoulu Espa, Haukikoira, Frakkipalvelu NAM, Marttiini, Kultasuklaa, Walter Optiikka, Bang & Olufsen, Olympia Kaukomatkatoimisto, Miessakit ry, Saarni GB, Paljakka Handmade, Rad Sails, Hermandia, Amzterdamit, Aninkainen.fi ja monia muita.

Luennoitsijoina Jussi Paljakka, Jaakko Pellosniemi, Juha Oravala, Michael Majalahti, Angel Goa ja Taina Vilén. Sijoitusta sekä päivänpolitiikkaa käsittelevissä paneeleissa mukana mm. Tom Packalen, Mikki Kauste ja Jethro Rostedt.

1.3.2019 klo. 15.00–20.00, Helsingin Pörssitalo. Liput 10 € 

(Tarkista varauksesi ja lippusi oston yhteydessä huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Verkkokaupasta ostettujen lippujen palauttaminen on mahdollista ainoastaan tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.)

Löydät tapahtuman myös Facebookista!


AFTER WORK Miestenmessut huipentuvat klo 20 alkavaan AFTER WORK Galaan. Gaala sisältää kolmen ruokalajin istuvan illallisen, juomaa, viihteellistä ja kaupallista ohjelmaa sekä tuote- ja hyväntekeväisyyshuutokaupat. Kaikki gaalan vieraat saavat useamman sadan euron arvoisen lahjatuotekassin.

Jethro Rostedtin huudattaman hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä lasten ja nuorten hyvinvointia tukevalle Westpro4u ry:lle. Huudettavien kohteiden joukossa on erilaisia elämyksiä, kuten mm. iltapurjehdus Helsingin edustalla, opastettu kalastusreissu Tammisaaressa, yöpymistä huippuhotelleissa, värikuulasota isolle seurueelle, kymmenen hengen ralliautokyyditys sekä näiden lisäksi Teemu Selänteen käyttämä ja nimikirjoittama pelipaita. Illan aikana järjestetään lisäksi erillinen tuotehuutokauppa.

Gaalan juontaa Marianne Harjula, ja esiintyjinä nähdään laulaja Ville Pusa sekä mentalisti-taikuri Noora Karma.

Gaalan ohjelmaan kuuluu myös muotinäytös, jossa mm. Susanna Penttilä, Klara Kivilahti, Riina-Maija Palander ja Noora Hautakangas esittelevät Top Modelien kanssa kevätmallistoja: mm. Bretelle, Riikka Ikäheimo Couture, ETON, Kaarina K, InWear, Relove, Hilfiger, Férrer, Stetson sekä Part Two. Muotinäytöksen stailaa Merja Kupiainen-Groundstroem / Fashion Model Agency.

Pukukoodina toimii tumma puku / cocktailmekko. 

1.3.2019 klo. 20.00–24.00, Helsingin Pörssitalo. Gaalakortit 150 € 

(Tarkista varauksesi ja lippusi oston yhteydessä huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Verkkokaupasta ostettujen lippujen palauttaminen on mahdollista ainoastaan tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.) 

Löydät tapahtuman myös Facebookista!
Molempien tapahtumien järjestäjä on Bretelle Oy Ltd. Bretelle on vuonna 1998 perustettu miesten asusteliike Korkeavuorenkadulla. Kotimaista suunnittelua, italialaista käsityötä. Liikkeestä löydät 1000 erilaista solmioita, 800 taskuliinaa ja 450 rusettia. Teemme myös omakuosituotteita pienissäkin määrissä! tua@bretelle.fi, puh. 0400 863 836 
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.