WHOLESALE


Since 1998 Bretelle men's accessory collection has conquered men's hearts and pockets. Ties, pocket squares and bow ties are designed in Helsinki, Finland and hand-made in Como, Italy. They are hand-dyed and made of woven silk, wool and cotton. We also desiqn private labels. Minimum quantity is 12 pieces. Our warehouse is based in Helsinki. Normal production time is 6 weeks.

Yrityksen jokainen työntekijä on yrityksen ”kävelevä käyntikortti”. Tyylikäs pukeutuminen viestittää yrityksen imagosta ja ammattitaidosta. Yhtenäinen pukeutuminen tapahtumissa ja messuilla tuo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tämä lisää tulosta. Räätälöimme yrityksellesi sopivat asusteet, niin miehille, kuin naisillekin. Naisille valikoimistamme löytyy mm. laadukkaat kashmir tai silkkisekoite huivit.

Soita, niin sovitaan tapaaminen ja mietitään kuinka voisimme auttaa sinun yritystäsi. Haluamme tarjota yritysasiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja järjestämme näin myös taskuliinantaittokoulutusta sekä etikettikoulutusta. Tämä on hauska lisä esim. pitkälle palaveripäivälle tai kesä-/joulujuhliin.

Soita ja kysy lisää!

tel. +358 9 278 4778
office@bretelle.fi
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.